Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sildavya (795152) - La Oscuridad Team (1436687) » 715450419: T73/J9/VI

Liga 715450419 Información oficial sobre el partido 715450419 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.97 (14415)

Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido 4 - 0 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
Oliver Olivos (10') 1 - 0
Sciapan Duleba (16') 2 - 0
Carlos Fraj (62') 3 - 0
Carlos Fraj (70') 4 - 0
Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido 4 - 0 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sildavya Alineación oficial del equipo 'Sildavya' en el partido 3 - 0 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sildavya

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Oliver Olivos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sildavya es posava per davant!
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Sildavya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sciapan Duleba va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Sildavya va augmentar la diferència quan Carlos Fraj no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Carlos Fraj va augmentar l'avantatge de Sildavya a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Sildavya van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 18, però el xut de Sciapan Duleba des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sciapan Duleba de Sildavya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guillermo Ureta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Latorre estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Felip Lliteras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Riva va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Posadas de Sildavya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Oscuridad Team

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 23, tothom va saber perquè en Odd Bøe era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eugen Biedermann de Oscuridad es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Eugen Biedermann de Oscuridad es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.