Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Aston Birra (487517) - Pammakaristos de Gamonal (799537) » 715449090: T73/J12/VI

Liga 715449090 Información oficial sobre el partido 715449090 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.73 (14391)

C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 2 - 1 Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido
Diego Gaillot (21') 1 - 0
1 - 1 Hiram Blanco (25')
Tom Pflederer (56') 2 - 1
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 2 - 1 Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 4 Pammakaristos de Gamonal Alineación oficial del equipo 'Pammakaristos de Gamonal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Diego Gaillot va donar a Aston un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tom Pflederer de Aston aconseguir un gol al minut 56 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Aston per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Diego Gaillot va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Max Lyssand arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Destiny Bakar va entorpir al marcador d'en Dani Pomar per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Diego Gaillot una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Denis Petherbridge va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Gaillot de Aston va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dani Pomar de Aston va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pammakaristos de Gamonal

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Als 25 minuts de partit, Hiram Blanco de Pammakaristos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Sanz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Giovanni Gaeta va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Stein Norheim va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pammakaristos Geir Sørensen quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio Sanz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Douglas Kunda va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.