Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Aston Birra (487517) - tuchos team (490927) » 715449080: T73/J10/VI

Liga 715449080 Información oficial sobre el partido 715449080 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / VI.73 (14391)

C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 0 - 3 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
0 - 1 José Alfonso Urbano (9')
0 - 2 Antonio Jordo (27')
0 - 3 Enrique Chincolef (69')
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 0 - 3 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 6 tuchos team Alineación oficial del equipo 'tuchos team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Aston Birra

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Diego Gaillot va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 8, i va passar la pilota a Dani Pomar, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aston Diego Gaillot quasi va assolir l'empat al minut 19 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Diego Gaillot va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sergej Radosavljević no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Fatih Kavruk va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 65 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Carlos Cigarra de Aston va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

tuchos team

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): tuchos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. José Alfonso Urbano va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del tuchos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antonio Jordo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Enrique Chincolef de tuchos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del tuchos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Erin Compton, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, José Alfonso Urbano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Cătălin Panţuroiu va estar atent i va desviar la pilota a córner.