Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Palma (1368392) - C.F. Aston Birra (487517) » 715449070: T73/J7/VI

Liga 715449070 Información oficial sobre el partido 715449070 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.73 (14391)

Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 2 - 0 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
Carl Twaruschek (77') 1 - 0
Farnoud Naddafian (82') 2 - 0
Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 2 - 0 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 2 - 0 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 77, indicava inequívocament que en Carl Twaruschek va saber trobar la xarxa rival. Racing desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Harald Maikäfer va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Racing, Farnoud Naddafian, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jerry Milner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Martín Dupuy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Racing.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Racing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Dupuy en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Cousino, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marlon Vaal per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Cousino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jerry Milner de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.F. Aston Birra

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bep Wedekind, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Fatih Kavruk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tom Pflederer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.