Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calalteam (1584397) - RC Celta de Hawarden (1593169) » 715447338: T73/J8/VI

Liga 715447338 Información oficial sobre el partido 715447338 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VI.42 (14360)

Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 1 - 3 RC Celta de Hawarden Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Hawarden' en el partido
0 - 1 Mukuli Naiman (12')
0 - 2 Balentin Arragoeta (42')
0 - 3 Mukuli Naiman (43')
Danilo Sabatti (53') 1 - 3
Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 1 - 3 RC Celta de Hawarden Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Hawarden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calalteam Alineación oficial del equipo 'Calalteam' en el partido 2 - 0 RC Celta de Hawarden Alineación oficial del equipo 'RC Celta de Hawarden' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calalteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Calalteam. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Danilo Sabatti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Everett Ewald del Calalteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Everett Ewald va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marcos Aillón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Calalteam al minut 28.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Love Karlsson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Maximilian Oldewurtel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Axel Breiteneder no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Martín Espichán de Calalteam es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Everett Ewald, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Axel Breiteneder de Calalteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RC Celta de Hawarden

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): CELTA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 12, quan Mukuli Naiman, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Balentin Arragoeta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 2 per a CELTA.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mukuli Naiman va augmentar l'avantatge de CELTA a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oriol Prunell estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Òscar Carné, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CELTA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Balentin Arragoeta va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mukuli Naiman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Marcos Aillón va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Oriol Prunell, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.