Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rolgar C.F. (1580415) - los cocos locos (1371254) » 715444910: T73/J3/V

Liga 715444910 Información oficial sobre el partido 715444910 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / V.255 (5770)

Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 2 - 0 los cocos locos Alineación oficial del equipo 'los cocos locos' en el partido
Nemus á Miðgerði (29') 1 - 0
Andrii Loktionov (74') 2 - 0
Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 2 - 0 los cocos locos Alineación oficial del equipo 'los cocos locos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rolgar C.F. Alineación oficial del equipo 'Rolgar C.F.' en el partido 1 - 1 los cocos locos Alineación oficial del equipo 'los cocos locos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rolgar C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): En Lillebror Renholt conduïa pel cercle central i, veient a en Nemus á Miðgerði desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Rolgar va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Andrii Loktionov rematés de volea a la xarxa. El 2 - 0 pujava al marcador al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): El Rolgar se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 25, en Nemus á Miðgerði va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustavo Verastegui de Rolgar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los cocos locos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Iván Canares va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Iván Canares va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Tahir Jendoube, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lütjen Spenninger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En 涼太郎 (Ryotaro) 折田 (Orita) va encarar al porter al 73, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de cocos van pujar a rematar. Però en Walter Plüger la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cocos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 涼太郎 (Ryotaro) 折田 (Orita) va sortir desviat a la dreta de la porteria.