Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. teleko (435241) - Cartavio CF (125682) » 715444864: T73/J6/V

Liga 715444864 Información oficial sobre el partido 715444864 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / V.254 (5769)

Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 4 - 1 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
0 - 1 Gerardo Bobadilla (13')
Johannes Hampel (33') 1 - 1
Johannes Hampel (35') 2 - 1
Ricardo Manrique (51') 3 - 1
Kristoffer Egelund (67') 4 - 1
Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 4 - 1 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 2 - 0 Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. teleko

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): teleko va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Johannes Hampel, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El Johannes Hampel va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel teleko. 2-1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del teleko va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ricardo Manrique, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Kristoffer Egelund va augmentar l'avantatge de teleko a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pere Jordi Sardà va poder marcar per a teleko en un servei de cantonada picat per en Johannes Hampel quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Johannes Hampel va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Johannes Hampel de teleko va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 27, però no va estar gaire encertat.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): teleko per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Jan Olsson va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Johan Bauer gairebé va marcar per a teleko des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del teleko van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kevin Irving, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Cartavio CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gerardo Bobadilla es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Pablo Álvaro la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Cartavio havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Cartavio va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 90 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Bardisa.