Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Team:Over the Top (1432118) - Aragon Gole (1590543) » 715439974: T73/J1/V

Liga 715439974 Información oficial sobre el partido 715439974 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / V.167 (5680)

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 2 Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido
0 - 1 Ferran Puigdorfila (5')
Lukas Scheidl (29') 1 - 1
1 - 2 Belmiro Arnaiz (54')
Luis Tomé Viniegra (89') 2 - 2
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 2 Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 5 - 0 Aragon Gole Alineación oficial del equipo 'Aragon Gole' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Team:Over va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 29, quan Lukas Scheidl, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luis Tomé Viniegra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Team:Over empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Team:Over va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lukas Scheidl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kusi Rapo.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Lukas Scheidl va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Alexander Kurbes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En 周 (Chau) 民雄 (Minxiong) del Team:Over ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Aragon Gole

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ferran Puigdorfila va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 5, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Aragon, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Belmiro Arnaiz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Aragon.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, el Aragon va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ferran Puigdorfila s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcel Pont després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Christopher O'Brien va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 de partit, Manuel García-Cardo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torge Topas de Aragon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hilario Monroy de Aragon es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.