Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDKatanga (778653) - BD-Boys United Barcelona CAT (47655) » 715436876: T73/J11/V

Liga 715436876 Información oficial sobre el partido 715436876 en Hattrick

09.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / V.111 (5624)

UDKatanga Alineación oficial del equipo 'UDKatanga' en el partido 0 - 3 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
0 - 1 Alejandro Larrain (41')
0 - 2 Alejandro Larrain (79')
0 - 3 Sebastián Pujol (82')
UDKatanga Alineación oficial del equipo 'UDKatanga' en el partido 0 - 3 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UDKatanga Alineación oficial del equipo 'UDKatanga' en el partido 1 - 3 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDKatanga

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Glauco Selvagio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

BD-Boys United Barcelona CAT

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Alejandro Larrain donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al BD-Barça per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alejandro Larrain. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastián Pujol, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): BD-Barça va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Immu Nikurautio va desviar el xut final de Sebastián Pujol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Ionuţ Cârnaru va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 47 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Immu Nikurautio va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rocco Eresheim, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ionuţ Cârnaru quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Immu Nikurautio, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastián Pujol.