Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pain Team C.F. (120761) - CF Vila del Pingüí (990739) » 715433985: T73/J2/V

Liga 715433985 Información oficial sobre el partido 715433985 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / V.60 (5573)

Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 0 - 2 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Dolz (36')
0 - 2 Krum Trifonov (41')
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 0 - 2 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 1 - 5 CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pain Team C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Lukas Hillebrand hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pain Mario Filosa quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gabriel Lijerón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Pain van sortir al contraatac al minut 87, però Mario Filosa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Xavián Troncoso de Pain va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Lijerón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Miguel Ángel Dolz va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Krum Trifonov va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CFVILA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Guillermo Mata, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Santi Chico es va quedar sol davant del porter, al minut 55. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Felipe Cotrina va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Xavián Troncoso el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Frantzisko Batiz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Manolo Rojas Manrique al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robbert de Leede de CFVILA es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.