Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OS TUBILLENSES (993526) - Els pistoletes (1457110) » 715433899: T73/J9/V

Liga 715433899 Información oficial sobre el partido 715433899 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / V.58 (5571)

OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 2 - 0 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
Víctor Aucejo (65') 1 - 0
Angel Stefanov (89') 2 - 0
OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 2 - 0 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
OS TUBILLENSES Alineación oficial del equipo 'OS TUBILLENSES' en el partido 7 - 1 Els pistoletes Alineación oficial del equipo 'Els pistoletes' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OS TUBILLENSES

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del TUBILLENSES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Víctor Aucejo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del TUBILLENSES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Angel Stefanov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): TUBILLENSES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Angel Stefanov en un 1 contra 1 amb el porter Mason Franklin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42, TUBILLENSES va disposar d'un penal a favor, però el xut de Milan Dobrinović va ser aturat per Mason Franklin.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jesús Rubia va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Mason Franklin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Charlie Bancroft de TUBILLENSES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Els pistoletes

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Mattias Andersson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Emanuele D'Amato, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a TUBILLENSES, però Víctor Aucejo no va poder encertar el xut.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Xamín Fevre, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mattias Andersson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pistoletes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matúš Jonák, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Pedro Marina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xamín Fevre va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Erikas Paulys que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.