Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burgo (436667) - Zuloteam (314408) » 715433529: T73/J14/V

Liga 715433529 Información oficial sobre el partido 715433529 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / V.51 (5564)

Burgo Alineación oficial del equipo 'Burgo' en el partido 0 - 3 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
0 - 1 Sylvain Couasnon (39')
0 - 2 Ionuţ Curuia (60')
0 - 3 Ionuţ Curuia (74')
Burgo Alineación oficial del equipo 'Burgo' en el partido 0 - 3 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burgo Alineación oficial del equipo 'Burgo' en el partido 2 - 1 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,6 % 8,8 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burgo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sorato da Nóbrega va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Zuloteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sylvain Couasnon que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Ionuţ Curuia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 2 per a Zuloteam.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ionuţ Curuia de Zuloteam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 74 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Zuloteam, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ionuţ Curuia va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francisco Javier Gacitúa de Zuloteam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Yazdgerd Farshbaf que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zuloteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gerd Balke, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Gerd Balke, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Zuloteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.