Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Kira (315408) - egurrean (1460924) » 715429462: T73/J5/IV

Liga 715429462 Información oficial sobre el partido 715429462 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / IV.43 (3466)

Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 2 - 2 egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido
0 - 1 Diego Rivas Palas (25')
César Foncueva (43') 1 - 1
1 - 2 Adriel Ilorobeitia (44')
Henok Wolde-Yohannes (59') 2 - 2
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 2 - 2 egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 5 - 0 egurrean Alineación oficial del equipo 'egurrean' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Kira

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Passat el minut 43 de joc, César Foncueva facilitava les coses al SuperKira amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Henok Wolde-Yohannes de SuperKira va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Paofai Buderus va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 15, i va passar la pilota a Kazimierz Heba, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arijus Kūlokas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En César Foncueva va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 290 Minuto 32 (Ocasión de falta): En César Foncueva s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Timothée Forestier va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 39 en Erkal Kırtay ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Kazimierz Heba el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Henok Wolde-Yohannes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Aleandro Mottola va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Timothée Forestier de SuperKira no va ser gol per ben poc.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Kazimierz Heba va estar a punt d'empatar per a SuperKira quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Manuel Pareja va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Aleandro Mottola hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Paofai Buderus havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

egurrean

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de egurrean va ser finalitzada des de l'esquerra per Diego Rivas Palas al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 44, quan Adriel Ilorobeitia va posar els visitants egurrean per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Adriel Ilorobeitia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de egurrean, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Antonio Luis Para va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Albert Bodeixó de egurrean es va guanyar la targeta groga merescudament.