Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A. S. Tapicers (486955) - Lo Maquina (314667) » 715428619: T73/J5/IV

Liga 715428619 Información oficial sobre el partido 715428619 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / IV.28 (3451)

A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido 6 - 2 Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido
0 - 1 Nubar Gabrielyants (7')
0 - 2 Adrian Ignat (27')
Itsusko Olabe (39') 1 - 2
Itsusko Olabe (42') 2 - 2
Itsusko Olabe (72') 3 - 2
Tauro Alférez (74') 4 - 2
Itsusko Olabe (79') 5 - 2
Ignacio Zarzalejos (83') 6 - 2
A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido 6 - 2 Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A. S. Tapicers Alineación oficial del equipo 'A. S. Tapicers' en el partido 3 - 1 Lo Maquina Alineación oficial del equipo 'Lo Maquina' en el partido
Tiene bastante suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A. S. Tapicers

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): Al 39 minuts, El Tapicers va fer el 1-2. En Itsusko Olabe va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Itsusko Olabe va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tapicers empatava el partit, 2 a 2, al minut 42.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 els aficionats van embogir quan en Itsusko Olabe va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Tapicers.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tapicers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tauro Alférez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tapicers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Itsusko Olabe va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Zarzalejos va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ignacio Zarzalejos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sergio Jato, als 4 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clinton Hewson de Tapicers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lo Maquina

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nubar Gabrielyants sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 7 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tadeusz Grzywacz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Adrian Ignat, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Jermaine Charles va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 18, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Andrei Ţigan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Andrei Ţigan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sergio Portillo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Genís Pineda va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Krikor Ohanyan va ser clau en la jugada d'atac de Maquina al minut 78, quan ell mateix va fer una passada brutal a Faraz Etemadi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Krikor Ohanyan la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Maquina havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrei Ţigan de Maquina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Clint van der Toorn de Maquina es va guanyar la targeta groga merescudament.