Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chocolatero Plus (794863) - shalke_temeto (434107) » 715428449: T73/J4/IV

Liga 715428449 Información oficial sobre el partido 715428449 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / IV.25 (3448)

Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 5 - 1 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
Óscar Panero (2') 1 - 0
Jan Brunát (27') 2 - 0
2 - 1 Albert Cots (36')
Óscar Panero (43') 3 - 1
Óscar Panero (81') 4 - 1
Jan Brunát (87') 5 - 1
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 5 - 1 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido 3 - 0 shalke_temeto Alineación oficial del equipo 'shalke_temeto' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolatero Plus

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Jan Brunát va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Óscar Panero, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chocolatero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jan Brunát progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Óscar Panero va incrementar l'avantatge de Chocolatero amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Óscar Panero de Chocolatero va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jan Brunát, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Chocolatero.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leonard Łastowski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Chocolatero ho intentava per la dreta per mitjà de Jan Brunát, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Vilenas Sabalis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de David Marcos Igualada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Passaven 59 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jan Brunát va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Vilenas Sabalis gairebé va marcar per a Chocolatero des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

shalke_temeto

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): shalke_temeto va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Albert Cots va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de shalke_temeto van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfonso Barrero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Cots va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Yiorgos Mavros va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de shalke_temeto, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Raúl Gombau va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Raúl Gombau de shalke_temeto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.