Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sisc C.F. (48625) - A.E.M Reloaded (993499) » 715426082: T73/J14/II

Liga 715426082 Información oficial sobre el partido 715426082 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / II.2 (3405)

Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 3 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
Klaus-Hasso Slaby (5') 1 - 0
Emilian Wesołowski (71') 2 - 0
Klaus-Hasso Slaby (82') 3 - 0
Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 3 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sisc C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisc C.F.' en el partido 2 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisc C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Norbert Schobe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 5 de joc. Klaus-Hasso Slaby es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): En Emilian Wesołowski va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Sisc va augmentar la diferència quan Klaus-Hasso Slaby no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Norbert Schobe de Sisc gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emilian Wesołowski de Sisc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Jouvet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Markus Cristian de Sisc es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Markus Cristian de Sisc es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

A.E.M Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de A.E.M, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Antoni Josa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En César Bascuñan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): A.E.M van sortir al contraatac al minut 38, però Gennadiy Sterkhov va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): A.E.M va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gennadiy Sterkhov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.