Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Benno Von Archimboldi (1459569) - Racing del Cinca (1600049) » 714557896: T73/R1

Copa 714557896 Información oficial sobre el partido 714557896 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido 2 - 0 Racing del Cinca Alineación oficial del equipo 'Racing del Cinca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Benno Von Archimboldi Alineación oficial del equipo 'Benno Von Archimboldi' en el partido 2 - 1 Racing del Cinca Alineación oficial del equipo 'Racing del Cinca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Benno Von Archimboldi

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Archimboldi prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Gunnar Düsterhäft va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racing. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zeke Khalaf la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Archimboldi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Vidal da Enciñeira va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Archimboldi.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Archimboldi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gunnar Düsterhäft, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Colado va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Mirko Mićić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Petko Karaneshev va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Racing del Cinca

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Al minut 4 de partit, Nil Pyataev de Racing va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Geoffrey Shattock quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Michael Bülow va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian Ścibak de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.