Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Xavilitos (49414) - Hattrick Utd (1582223) » 714557887: T73/R1

Copa 714557887 Información oficial sobre el partido 714557887 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

FC Xavilitos Alineación oficial del equipo 'FC Xavilitos' en el partido 1 - 3 Hattrick Utd Alineación oficial del equipo 'Hattrick Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Xavilitos Alineación oficial del equipo 'FC Xavilitos' en el partido 0 - 1 Hattrick Utd Alineación oficial del equipo 'Hattrick Utd' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Xavilitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Pinto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Xavilitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Marius Bujdei hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Óscar Ereinozaga havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Xavilitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Volkart Holtze, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 100 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Volkart Holtze, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Hattrick Utd

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Luis Amado va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 190 Minuto 98 (Gol de falta): En Dariusz Miętkiewicz va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 181 Minuto 107 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dariusz Miętkiewicz de HTTK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 107 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Luis Amado va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Krzysztof Piśniak va fer una jugada per la banda esquerra, però Tomàs Sanmartí va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Amado va fer al minut 59 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mikael Clausen, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Freimann de HTTK va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stanisław Latanowicz.