Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

T Cupmen (313237) - Nose Tres C.F. (1591464) » 714557852: T73/R1

Copa 714557852 Información oficial sobre el partido 714557852 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 1 - 0 Nose Tres C.F. Alineación oficial del equipo 'Nose Tres C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
T Cupmen Alineación oficial del equipo 'T Cupmen' en el partido 1 - 1 Nose Tres C.F. Alineación oficial del equipo 'Nose Tres C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,4 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T Cupmen

Goles Goles

  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Cupmen, atacant per l'esquerra al minut 90, va aprofitar el magnífic llançament de Finn-Claas Oppenweiler per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gualtiero Villani va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Oden Stjärning va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Arlindo Sampaio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Cupmen van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Finn-Claas Oppenweiler va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Arlindo Sampaio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Arnau Cinca de Cupmen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Nose Tres C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Calixto Cancino va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Apisit Pinkaew. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Nose va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Yılmaz Çelikkan va quedar-se sol davant el porter Malamine Djiba, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Tudor Tomoioagă va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Chng Woon Lai es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.