Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SEGURA (489589) - Athletic de Becerril (1578221) » 714557821: T73/R1

Copa 714557821 Información oficial sobre el partido 714557821 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

FC SEGURA Alineación oficial del equipo 'FC SEGURA' en el partido 2 - 3 Athletic de Becerril Alineación oficial del equipo 'Athletic de Becerril' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC SEGURA Alineación oficial del equipo 'FC SEGURA' en el partido 2 - 0 Athletic de Becerril Alineación oficial del equipo 'Athletic de Becerril' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SEGURA

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Juan Bolado va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Andrés Felipe Moyano ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SEGURA es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a SEGURA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Criado, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): SEGURA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Helmut Verba va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): SEGURA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Helmut Verba en un 1 contra 1 amb el porter Arturo Camptor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): SEGURA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rasmus Fredenslund va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arturo Camptor.
  • 222 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): SEGURA va estar a punt de posar-se per davant al minut 102 però Juan Bolado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SEGURA Gonzalo Sáez Gutiérrez quasi va assolir l'empat al minut 110 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Athletic de Becerril

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): El porter de Athletic va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miquel Esquembre va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Athletic va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marc Monjorn, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 143 Minuto 103 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals, i Ignacio Traver va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Héctor Calero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 90, però Ignacio Traver va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.