Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Palma (1368392) - Miilesdegoles (307657) » 714557760: T73/R1

Copa 714557760 Información oficial sobre el partido 714557760 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 4 - 1 Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 1 - 0 Miilesdegoles Alineación oficial del equipo 'Miilesdegoles' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Martín Dupuy llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Martín Dupuy va sorprendre Matteo Pancrazzi amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Rolf Polk de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Racing Tommy Jacobsen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matteo Pancrazzi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Racing, Martín Dupuy, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Peetu Tanhuala de Racing, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matteo Pancrazzi en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Miilesdegoles

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): En Harmen-Jan Eusweg va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Miilesdegoles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 16, però el xut de Moïse Guillot des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Miilesdegoles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Enric Punsà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, John Monk de Miilesdegoles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Miilesdegoles, Milán Deme, col·locà la pilota just a les mans d'en Tommy Jacobsen. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Daniel Dyson va xutar fora per a Miilesdegoles, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Miilesdegoles 政樹 (Masaki) 青柳 (Aoyagi), dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tommy Jacobsen. El marcador continuava 4 - 1.