Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montoliucity (1600953) - scorponok (991713) » 714557435: T73/R1

Copa 714557435 Información oficial sobre el partido 714557435 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido 2 - 4 scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido 1 - 8 scorponok Alineación oficial del equipo 'scorponok' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montoliucity

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ignacio Garitano, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Montoliucity.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ignacio Garitano de Montoliucity es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Montoliucity enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Owe Wästerbeck del Montoliucity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

scorponok

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Antoni Dziubich de scorponok va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10, Albentosa Berdaguer va augmentar l'avantatge de scorponok a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): scorponok va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 84. Clemente Avanzini va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): scorponok va aconseguir el 2 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kurt Oakham, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Artek Paliczka que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gabriele Bantz al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Després de 57 minuts, Jesús Mora va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Roxerio Barcula va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albentosa Berdaguer de scorponok va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Mora.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Albentosa Berdaguer de scorponok es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justus Maser de scorponok la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.