Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Aston Birra (487517) - Racing Delicias (990225) » 714556694: T73/R1

Copa 714556694 Información oficial sobre el partido 714556694 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 2 Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 5 - 1 Racing Delicias Alineación oficial del equipo 'Racing Delicias' en el partido
Es un cenizo 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Aston va reduir el marcador al minut 61 a 1 - 2 quan Dani Pomar va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergej Radosavljević va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant José María Irabien va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Diego Gaillot del Aston ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Fatih Kavruk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aston se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Aston va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Koldo Iranzo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Racing Delicias

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Delicias agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Khadim Fam amb mestria.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): Finn Hansen va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Delicias gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Dániel Kóródi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcelo González va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.