Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Pugatron (439518) - Green Boys (437516) » 714556278: T73/R1

Copa 714556278 Información oficial sobre el partido 714556278 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

F.C.Pugatron Alineación oficial del equipo 'F.C.Pugatron' en el partido 6 - 5 Green Boys Alineación oficial del equipo 'Green Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Pugatron Alineación oficial del equipo 'F.C.Pugatron' en el partido 2 - 0 Green Boys Alineación oficial del equipo 'Green Boys' en el partido
Tiene mucha potra 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Pugatron

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): F.C.Pugatron, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Roderic Calmet per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikolay Savchuk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Edward Oborski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Carlitos Gatti va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Nikolay Savchuk, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Óscar Elizagaray gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlitos Gatti va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 105 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.Pugatron a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roderic Calmet va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Pugatron, Roderic Calmet, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Óscar Elizagaray de F.C.Pugatron va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Pugatron Nasir Ahmar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Carlitos Gatti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Masy Ravaonasolo de F.C.Pugatron, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Carlitos Gatti en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Pugatron, Nikolay Savchuk, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Pugatron, Juan Víctor Pelayo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Green Boys

Goles Goles

  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de GB van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Benchomo Rojas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, José Ricardo Cerrageria de GB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dionísio Mota.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, José Ricardo Cerrageria de GB va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de GB Ramón Canillas, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ivan Krústin. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Guren Etxaku anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a GB.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Dionísio Mota va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Irmbert Landschau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a GB.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Rafa Esquina de GB, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivan Krústin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Enes António Sá Soares de GB anava molt fort i col·locat però Ivan Krústin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 5.