Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BrutalDeluxe1 (776685) - Maldà (801909) » 713506370: T72/R8

Copa 713506370 Información oficial sobre el partido 713506370 en Hattrick

26.04.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 8

BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 7 - 8 Maldà Alineación oficial del equipo 'Maldà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 0 - 2 Maldà Alineación oficial del equipo 'Maldà' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BrutalDeluxe1

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): BrutalDeluxe1 va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Diego Claveria va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 15 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de BrutalDeluxe1 van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 15 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dalibor Kučić, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Joaquín Emanuel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BrutalDeluxe1 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Luis Gil va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 95 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BrutalDeluxe1 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Genís Brunet va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 97 (Ocasión de contra por la izquierda): El BrutalDeluxe1 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 97, però en José Luis Gil va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de BrutalDeluxe1, Álex Abenoza, col·locà la pilota just a les mans d'en Nader Turk. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ferran Hasan de BrutalDeluxe1, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nader Turk en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Genís Brunet va clavar el 3 - 3 per a BrutalDeluxe1 amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Juan Jesús Gatinara Leñano de BrutalDeluxe1 va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de BrutalDeluxe1, Alberto Guerrero Bascuñana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Francisco José Yelpo de BrutalDeluxe1 és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Joaquín Emanuel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a BrutalDeluxe1.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de BrutalDeluxe1 Antony Salgado va intentar enganyar Nader Turk amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.

Maldà

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Martin Staßfurt que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Nguyễn Duy Lương que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Maldà va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Álex Abenoza va desviar el xut final de Luka Stojković després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Nikolas Stathiakis quasi aconsegueix empatar per Maldà al minut 28, però Álex Abenoza va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Víctor Cartella, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Maldà a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martin Staßfurt va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maldà que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luka Stojković, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Héðinn Geirþjófsson va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 93 (Ocasión de falta): El Maldà va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 93 amb un llançament de falta perillós. En Víctor Cartella però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Jurgen Beffers va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 94, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Álex Abenoza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Maldà va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Nikolas Stathiakis va quedar-se sol davant el porter Álex Abenoza, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Víctor Cartella va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Juan Ángel Mínguez Pérez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Maldà.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Luka Stojković de Maldà va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Martin Staßfurt, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Álex Abenoza va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Maldà i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Maldà Jurgen Beffers no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Álex Abenoza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Maldà Chacobo Romero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Álex Abenoza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Maldà, Nguyễn Duy Lương, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Nikolas Stathiakis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 8.