Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viejentus (1417730) - Hajduk Cantabrum (1420724) » 713239280: T72/R5

Copa 713239280 Información oficial sobre el partido 713239280 en Hattrick

05.04.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 5

Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido 2 - 5 Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido 1 - 3 Hajduk Cantabrum Alineación oficial del equipo 'Hajduk Cantabrum' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viejentus

Goles Goles

  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Viejentus sempre confia amb les genialitats d'en Lucian Petre; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): En Heino Bauer conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-2

Hajduk Cantabrum

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Noelio de Sevilla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Hadjuk va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fernando Yubero, amb un xut sec des de la dreta.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 40 minuts quan Gösta Christiansson va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Miguel Antonio Burgos, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 3.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gösta Christiansson, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Viejentus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mohamed Mroivili la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hadjuk es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Miguel Antonio Burgos, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hadjuk va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Hadjuk va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Virxilio Ameijeiras s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Miguel Antonio Burgos va rebre molts aplaudiments. Al minut 79 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Virxilio Ameijeiras va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.