Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua Oxigenada (489024) - Valencia FC 2018 (1338009) » 713130045: T72/R4

Copa 713130045 Información oficial sobre el partido 713130045 en Hattrick

29.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 4

Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido 2 - 6 Valencia FC 2018 Alineación oficial del equipo 'Valencia FC 2018' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido 0 - 7 Valencia FC 2018 Alineación oficial del equipo 'Valencia FC 2018' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua Oxigenada

Goles Goles

  • 104 Minuto 8 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Anthony Plantard va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Oxigenada: 1 a 3 al minut 8.
  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): En Romuald Lendzioszek conduïa pel cercle central i, veient a en Zlatko Zajić desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ignacio Hungría ja els havia advertit que el porter contrari, en Adolfo Fajardo, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Valencia FC 2018

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Federico Briatti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Valencia.
  • 139 Minuto 5 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Valencia Santiago Valenzuela Isla va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Karbis Baroyan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Aso va augmentar l'avantatge de Valencia a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valencia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Albert Turdiu es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Federico Briatti de Valencia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Santiago Valenzuela Isla de Valencia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Semetey Turusbekov de Valencia al minut 77 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Valencia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Darío Borja s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.