Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caballeros de Iberia (988044) - Gestión FC (996125) » 713129884: T72/R4

Copa 713129884 Información oficial sobre el partido 713129884 en Hattrick

29.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 4

Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido 3 - 6 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caballeros de Iberia Alineación oficial del equipo 'Caballeros de Iberia' en el partido 2 - 1 Gestión FC Alineación oficial del equipo 'Gestión FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,3 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros de Iberia

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Ugo Rasulo va donar a Caballeros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Carl Saliba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Caballeros.
  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Schik de Caballeros, després de 94 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Caballeros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Schik en un 1 contra 1 amb el porter Damian Pytlak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Carles Susanna va rebre molts aplaudiments. Al minut 78 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a Caballeros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Carranza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): En Ugo Rasulo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Félix Medina Fábrega de Caballeros va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Caballeros, Marià Lluelles, col·locà la pilota just a les mans d'en Damian Pytlak. El marcador: 3 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Heinz Heinrich Prochnow de Caballeros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Gestión FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Joes Zoet marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts Radu Palade va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 160 Minuto 109 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Alvi Jalasjoki va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 109: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Komitas Esayan per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Gestión va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Herbert Sadaj va desviar el xut final de Óscar Valiente Mariscal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Gestión creava perill des de la dreta al minut 82, però en Emil Kugelmann, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Óscar Valiente Mariscal desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Eric Ávalos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Radu Palade anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Gestión.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Gestión Alvi Jalasjoki va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Emil Kugelmann va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 5
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Leonhard Strickstrock de Gestión va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 6.