Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El mancheguito F.C (120357) - FC Cetramsa (439896) » 712977585: T72/R3

Copa 712977585 Información oficial sobre el partido 712977585 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

El mancheguito F.C Alineación oficial del equipo 'El mancheguito F.C' en el partido 2 - 3 FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El mancheguito F.C Alineación oficial del equipo 'El mancheguito F.C' en el partido 1 - 3 FC Cetramsa Alineación oficial del equipo 'FC Cetramsa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El mancheguito F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Manos Mandalenakis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Manos Mandalenakis va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El mancheguito va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Siegbert Renner la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raphaël Milhau hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raphaël Milhau.

FC Cetramsa

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cetramsa va ser finalitzada des de l'esquerra per Klaudiusz Chaberski al minut 9. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Alberto Izal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Cetramsa agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eliel Guia Fernandes amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Klaudiusz Chaberski, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Cetramsa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mylton Noguera va desviar el xut final de Klaudiusz Chaberski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Klaudiusz Chaberski va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yaaqub Akmal estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel-Marius Marincovici, als 61 minuts, va fallar per ben poc.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 78 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Yaaqub Akmal va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.