Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA PESQUERA F.C. (309738) - Atl.Calatrava (799089) » 712977002: T72/R3

Copa 712977002 Información oficial sobre el partido 712977002 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

LA PESQUERA F.C. Alineación oficial del equipo 'LA PESQUERA F.C.' en el partido 0 - 2 Atl.Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atl.Calatrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA PESQUERA F.C. Alineación oficial del equipo 'LA PESQUERA F.C.' en el partido 0 - 3 Atl.Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atl.Calatrava' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA PESQUERA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Dionisiy Meschanov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mark-Stephan Maetze va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): PESQUERA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Atl.Calatrava

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Atl.Calatrava es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ulf Ivarsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ulf Ivarsson va augmentar l'avantatge de Atl.Calatrava a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Bilal Akram va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Palmiro Loroño va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Matteo Gugler va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Perfeito Uhía va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Julián Illa després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Palmiro Loroño va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atl.Calatrava van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Matteo Gugler, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.