Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carpetovetónico (1579456) - Orient Express (493216) » 712976642: T72/R3

Copa 712976642 Información oficial sobre el partido 712976642 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

Carpetovetónico Alineación oficial del equipo 'Carpetovetónico' en el partido 4 - 2 Orient Express Alineación oficial del equipo 'Orient Express' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carpetovetónico Alineación oficial del equipo 'Carpetovetónico' en el partido 2 - 0 Orient Express Alineación oficial del equipo 'Orient Express' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carpetovetónico

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Carpetos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pau Ferremoné va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pablo Galdeano el va rematar Pau Ferremoné amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Orient. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Namorado la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Carpetos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 38.
  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Galdeano sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Armando Couselo que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Namorado va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Pedro 'Shilton' Miralles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carpetos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mirko Srdić va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Pablo Galdeano del Carpetos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 91 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marco Namorado no va ser aprofitada per en Vicent Estorch que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Pau Ferremoné de Carpetos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lukáš Šimoňák de Carpetos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Orient Express

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aïssa Zaki que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Orient.
  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Eduardo Cândido Miguel va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Orient va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Orient va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Carlos Govantes va quedar-se sol davant el porter Dick Mathiasson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Jesús Kindelán va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dick Mathiasson no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 74 en Rubén Mateo va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Dick Mathiasson va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Carlos Govantes va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Cascos de Orient amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.