Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C SpiGaTs (1369582) - quatre moixos futbol club (794068) » 712976382: T72/R3

Copa 712976382 Información oficial sobre el partido 712976382 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 2 - 3 quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 2 - 2 quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,4 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SpiGaTs

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del SpiGaTs van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Robert Freund que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SpiGaTs una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manuel Cagide, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Cagide va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Diego Orozco va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Diego Orozco no oblidarà el que li va passar durant el minut 48. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Halil Şener Sarı de SpiGaTs es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

quatre moixos futbol club

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jean-Marc Fressard es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Joaquín Macaya va augmentar l'avantatge de moixos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): moixos agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Damian 'Pirata' Simon amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joaquín Macaya al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Janusz Rachel va marxar de Bashar Kamil Al-Hamimy en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de moixos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damian 'Pirata' Simon de moixos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.