Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Llorete (1595830) - Los Condenados2 (990129) » 712976262: T72/R3

Copa 712976262 Información oficial sobre el partido 712976262 en Hattrick

22.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 3

F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 4 - 5 Los Condenados2 Alineación oficial del equipo 'Los Condenados2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 5 - 1 Los Condenados2 Alineación oficial del equipo 'Los Condenados2' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Llorete

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Abel Vedder s'emportà una gran ovació del públic local al minut 30, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Llorete prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Holger Wyk va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Llorete va aconseguir el 3 - 1 quan Francisco Gilete va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mustafa Ali Ilgazer es va comportar com un juvenil al minut 31 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Llorete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Freddy Lewis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Guillermo Jaramillo del Llorete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Llorete va estar a punt de marcar quan Sędzimir Alszer va fer una passada impressionant a Abel Vedder, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Llorete per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Binali Erma va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Llorete va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tanguy Dos Santos en un 1 contra 1 amb el porter Damien Leblond, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 109 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 109 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sędzimir Alszer va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Guillermo Jaramillo de Llorete anava molt fort i col·locat però Damien Leblond no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llorete Urbano Golán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llorete Radu Stărică va intentar enganyar Damien Leblond amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Martín Córdoba anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Llorete.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Petro Bogush, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Damien Leblond va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Llorete i 4 - 4 al marcador.

Los Condenados2

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ratko Brenko va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Condenados2, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Ratko Brenko va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ratko Brenko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kalosh Aliti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Óscar Benedicto va clavar el 3 - 4 per a Condenados2 amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Anton Vostroknutov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Urbano Golán va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Condenados2 i 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Condenados2, Josef Fanta, col·locà la pilota just a les mans d'en Urbano Golán. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ratko Brenko xutant per a Condenados2 va fer anar la pilota just on la volia, però Urbano Golán, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Condenados2, Júlio Matos Coelho, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.