Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Sant Antoni (1365445) - RayUnderhill F.C (771932) » 712799698: T72/R2

Copa 712799698 Información oficial sobre el partido 712799698 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

F.C Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Antoni' en el partido 5 - 3 RayUnderhill F.C Alineación oficial del equipo 'RayUnderhill F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
F.C Sant Antoni Alineación oficial del equipo 'F.C Sant Antoni' en el partido 7 - 1 RayUnderhill F.C Alineación oficial del equipo 'RayUnderhill F.C' en el partido
Tiene mala suerte 7.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Sant Antoni

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Gregorio Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Antoni, Marcial Navarro Malta, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Antoni pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alfredo Lume va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Antoni aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Ali Dakiri va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Passats 100 minuts, Patxi Valcárcel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Antoni es posava per davant!
  • 185 Minuto 104 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gregorio Pérez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Antoni va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Victorino Avilés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier González Pezuela.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Patxi Valcárcel gairebé va marcar per a Antoni des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patxi Valcárcel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Al minut 49, Alfredo Lume gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Javier González Pezuela al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Aboubekr Achrafi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Virto de Antoni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Lume de Antoni es va guanyar la targeta groga merescudament.

RayUnderhill F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Ferran Colomà va pentinar un córner cap al segon pal que Ramón Nuño va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Porfírio Ferreira Silveira va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 66.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Ferran Colomà entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al RayUnderhill, un peu providencial d'en Wolf Knitschke va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 de partit, Ramón Nuño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): RayUnderhill va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 98, quan Malvin Nilsen va quedar-se sol davant el porter Paco Pretel Marín, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulpiano Serodio de RayUnderhill va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.