Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Larri (992500) - Vallekas F.C (1419225) » 712798433: T72/R2

Copa 712798433 Información oficial sobre el partido 712798433 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 4 - 1 Vallekas F.C Alineación oficial del equipo 'Vallekas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Larri Alineación oficial del equipo 'Larri' en el partido 0 - 1 Vallekas F.C Alineación oficial del equipo 'Vallekas F.C' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larri

Goles Goles

  • 136 Minuto 11 (Gol evento especial inexperiencia rival): Manel Maiquez Barahona va deixar patent la seva inexperiència al minut 11, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Alots Intxausti va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 0 per a Larri.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Larri va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Norberto Miró progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Norberto Miró arribés a peus de Eloy Guazola, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Larri el 3 - 0.
  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Larri va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Eloy Guazola, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Larri va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Eloy Guazola va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Larri va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eloy Guazola va sortir per sobre el travesser.

Vallekas F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Bukaneros va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Leif Stechmann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Svein Lura que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Aristide Fornero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.