Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melón Balompie (1418325) - FC Carcs (314009) » 712798276: T72/R2

Copa 712798276 Información oficial sobre el partido 712798276 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido 6 - 4 FC Carcs Alineación oficial del equipo 'FC Carcs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Melón Balompie Alineación oficial del equipo 'Melón Balompie' en el partido 1 - 2 FC Carcs Alineación oficial del equipo 'FC Carcs' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Melón Balompie

Goles Goles

  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Juris Gulbis va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bronislav Chervontsev va estar a punt d'acabar en gol al minut 90, però el porter visitant José Monjaraz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Zdeněk Menčík va clavar el 2 - 1 per a Balompie amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Balompie Ben Eloy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Monjaraz es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Franz Wagner anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Balompie.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Francesco Ferrante de Balompie, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Monjaraz en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Diego Casterá va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Balompie a la tanda de penals: 6 - 4!

FC Carcs

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balompie. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Elosegui la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Carcs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Matteo Petito va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Sergio Elosegui va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Sergio Elosegui va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ben Eloy va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carcs va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Jorge Arellano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Carles Xavier Bantí va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carcs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Elosegui de Carcs va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Josu Pries va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Carcs, Sandro Miguel Valle, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Hugo Señor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.