Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Tragalbadas (1458211) - FCB1899 (493285) » 712798048: T72/R2

Copa 712798048 Información oficial sobre el partido 712798048 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Atlético Tragalbadas Alineación oficial del equipo 'Atlético Tragalbadas' en el partido 4 - 0 FCB1899 Alineación oficial del equipo 'FCB1899' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Tragalbadas Alineación oficial del equipo 'Atlético Tragalbadas' en el partido 0 - 1 FCB1899 Alineación oficial del equipo 'FCB1899' en el partido
Tiene mucha potra 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Tragalbadas

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 34, en Juan Carlos Villafanes la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juan Rueda Vicioso que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Tragalbadas sabia com jugar al contraatac, i al minut 72, Samuel Olmedo Puig va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tragalbadas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Luis Lopez Abellán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Juan Carlos Villafanes va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Tragalbadas, al minut 90. El marcador va canviar a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En David Benlloch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tragalbadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Tragalbadas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Juan Rueda Vicioso des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Vuelta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Tragalbadas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Samuel Olmedo Puig va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Medina Graña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Roldán Miñarro de Tragalbadas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Samuel Olmedo Puig de Tragalbadas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ezkidi Agerregarate es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FCB1899