Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Curuxa Torq Burellum (122177) - Sporting da Pallota (1370066) » 712798003: T72/R2

Copa 712798003 Información oficial sobre el partido 712798003 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Curuxa Torq Burellum Alineación oficial del equipo 'Curuxa Torq Burellum' en el partido 6 - 3 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Curuxa Torq Burellum Alineación oficial del equipo 'Curuxa Torq Burellum' en el partido 6 - 1 Sporting da Pallota Alineación oficial del equipo 'Sporting da Pallota' en el partido
Tiene un resultado normal 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curuxa Torq Burellum

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de 16 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al CURUXA, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Gottbert Tögl de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Ternera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CURUXA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Roman Kosterev va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Fernando Ternera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jörn Kickstein, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a CURUXA.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Als 81 minuts de joc, els nois de CURUXA van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gottbert Tögl augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Jörn Kickstein de CURUXA va intentar batre la porteria rival al minut 6 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Ternera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Sporting da Pallota

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Sporting va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de David Casillas.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Javier Antonio Xerez va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.
  • 115 Minuto 84 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Fraj de Sporting va fer un bon esprint per escapar-se de Gottbert Tögl i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 6 - 3. Tot un espectacle!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Antonio Xerez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.