Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Pollets FC (435225) - Futbol Club New Village (772101) » 712797580: T72/R2

Copa 712797580 Información oficial sobre el partido 712797580 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Verdansk CF Alineación oficial del equipo 'Verdansk CF' en el partido 2 - 4 Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Verdansk CF Alineación oficial del equipo 'Verdansk CF' en el partido 0 - 3 Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verdansk CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Verdansk va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Stoyan Slavchev va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Verdansk el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kévin Vassaux va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Verdansk va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Erickson Quintero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abian Biarge.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Verdansk van sortir al contraatac al minut 92, però Jonathan Boutigny va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Futbol Club New Village

Goles Goles

  • 162 Minuto 16 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 16, quan Digno Cernadelo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alejandro Gutiérrez-Calderón que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Village Koldo Gimenez Adaní va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Asdrúbal Costa Rocha va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Digno Cernadelo de Village va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Village va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Dan Şerbu va quedar-se sol davant el porter Gleb Tarsukov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Digno Cernadelo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Philippe Le Bon va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Telémaco Espasandín? Un error clamorós seu va donar a Stoyan Slavchev una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Alejandro Gutiérrez-Calderón de Village va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Jesús Moro de Village va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Digno Cernadelo de Village es va guanyar la targeta groga merescudament.