Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alaró Futbol Club (118828) - Las Isidras y los Silvios (1597271) » 712797512: T72/R2

Copa 712797512 Información oficial sobre el partido 712797512 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Alaró Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alaró Futbol Club' en el partido 0 - 5 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Alaró Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alaró Futbol Club' en el partido 0 - 7 Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alaró Futbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alberto Palma va intentar anar-se'n per velocitat al minut 59 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Las Isidras y los Silvios

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Isidras prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Aron Jaggan.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Aron Jaggan va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Isidras.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Xacobo da Agueirda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Aron Jaggan va augmentar l'avantatge de Isidras a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Aron Jaggan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 5 per a Isidras.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Isidras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Rodrigo Dorrío, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 288 Minuto 51 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Isidras, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 51 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Isidras la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Guillén de Fitero de Isidras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Casimiro Muro de Isidras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Casimiro Muro va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.