Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piera United F.C (1418335) - bruchi Jrs (439928) » 712797197: T72/R2

Copa 712797197 Información oficial sobre el partido 712797197 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

C.E. Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'C.E. Sant Feliuenc' en el partido 2 - 3 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.E. Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'C.E. Sant Feliuenc' en el partido 0 - 4 bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Sant Feliuenc

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, C.E.S.F. aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Faisal Abdulqader Al-Raqady va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 143 Minuto 105 (Gol de contra por la derecha): El jugador Shahram Shayegan de C.E.S.F. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Sapena, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 94 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del C.E.S.F. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Faisal Abdulqader Al-Raqady, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 94 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juliano San Sebastián de C.E.S.F. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bruchi Jrs

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb 42 minuts jugats, Pepe Cogonbrellas de bruchi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 138 Minuto 95 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hugo Cova va anar directament als peus de Santi Barrero que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 181 Minuto 103 (Gol por el centro): Santi Barrero de bruchi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 103. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): bruchi va ser a punt de marcar al minut 2, quan el seu jugador Miguel Guzmán va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ignacio Moncada va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Anders Gullér va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de bruchi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ignacio Moncada de bruchi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bruchi Fernando Jetino quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Luis Cistue l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Wesley Boeddha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Anders Gullér, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Civo de Sopranis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 Anders Gullér va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Juan Luis Cistue, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hugo Cova ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Al minut 104 de partit, Hugo Cova va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.