Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elvir Bolic (1438270) - Puerto de Gijón (491386) » 712797135: T72/R2

Copa 712797135 Información oficial sobre el partido 712797135 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 0 - 1 Puerto de Gijón Alineación oficial del equipo 'Puerto de Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elvir Bolic Alineación oficial del equipo 'Elvir Bolic' en el partido 0 - 4 Puerto de Gijón Alineación oficial del equipo 'Puerto de Gijón' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elvir Bolic

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Elvir van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Józef Galez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Barnabás Kasztel de Elvir va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Puerto de Gijón

Goles Goles

  • 174 Minuto 94 (Gol de penalti): En Adolfo Toffanin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 94. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Luitbald Fetscher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Christian Breitenbuch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nathan Duigou va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paweł Dragun ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Puerto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 54, quan Luitbald Fetscher va quedar-se sol davant el porter Nathan Duigou, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Es duien 71 minuts de partit jugats quan Mourad Baddou va estar a punt de posar per davant a Puerto amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nathan Duigou va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Paweł Dragun quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Al minut 101 de partit, Christian Breitenbuch va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.