Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONA CLUB (994277) - Clube Deportivo de A Coruña (1340082) » 712796012: T72/R2

Copa 712796012 Información oficial sobre el partido 712796012 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Rubenige Team Alineación oficial del equipo 'Rubenige Team' en el partido 0 - 7 Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rubenige Team Alineación oficial del equipo 'Rubenige Team' en el partido 0 - 6 Clube Deportivo de A Coruña Alineación oficial del equipo 'Clube Deportivo de A Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubenige Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Rubenige van sortir al contraatac al minut 61, però 林 (Lin) 淳生 (Chunsheng) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 林 (Lin) 淳生 (Chunsheng) de Rubenige amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Clube Deportivo de A Coruña

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Otmar Itzenplitz de Dépor va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Radu Moscalu! Un inimaginable dribbling sobre Riccardo Panerati va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 2 per a Dépor.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Dépor va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Ramon Castellet va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ramon Castellet va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Felitciano Pieternella de Dépor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 32 de partit.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stig-Olof Andersson va ser l'anotador del 0 - 6.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Luis Pinilla va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Dépor.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Otmar Itzenplitz després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rafael Candas va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ramon Castellet al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Rafael Candas va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Otmar Itzenplitz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ramon Castellet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stig-Olof Andersson de Dépor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.