Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alevosia (1337849) - VAN DE BANDA (489097) » 712795755: T72/R2

Copa 712795755 Información oficial sobre el partido 712795755 en Hattrick

15.03.2023 12:00:00
Copa: Temporada 72 / Ronda 2

Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 2 - 0 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 0 VAN DE BANDA Alineación oficial del equipo 'VAN DE BANDA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alevosia

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Alevosia eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 4, Massimo Beppino va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Ordoitz Aintzinena va augmentar l'avantatge de Alevosia a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Andy Hansford es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Remígio Loureiro Fernandes, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Remígio Loureiro Fernandes de Alevosia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Alevosia ho intentava per la dreta per mitjà de Remígio Loureiro Fernandes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ordoitz Aintzinena va deixar a Charlie van Popta assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Remígio Loureiro Fernandes de Alevosia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ordoitz Aintzinena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Raúl De la Iglesia va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Péter Géza rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl De la Iglesia de Alevosia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

VAN DE BANDA

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Javier Cavalcanti va estar a punt de posar per davant a BANDA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jens Lessiak va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Coroño va superar els defenses rivals per velocitat al minut 90 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.