Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SalamancaUDS (1455969) - los mbappes (1596294) » 709759660: T72/J14/VII

Liga 709759660 Información oficial sobre el partido 709759660 en Hattrick

10.06.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 14 / VII.1008 (39044)

Real Ammar Alineación oficial del equipo 'Real Ammar' en el partido 2 - 1 jan fc Alineación oficial del equipo 'jan fc' en el partido
0 - 1 Salvador de Corna (65')
Bernardo Manlio (75') 1 - 1
Nikolay Atanasov (79') 2 - 1
Real Ammar Alineación oficial del equipo 'Real Ammar' en el partido 2 - 1 jan fc Alineación oficial del equipo 'jan fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Ammar Alineación oficial del equipo 'Real Ammar' en el partido 2 - 0 jan fc Alineación oficial del equipo 'jan fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ammar

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Ammar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Bernardo Manlio en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del jan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nikolay Atanasov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ammar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikolay Atanasov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Ammar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nikolay Atanasov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Felipe Puyol va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ammar.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Ammar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Puig Parias en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Valverde, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Luis Puig Parias es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

jan fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Passats 65 minuts de partit, jan es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Salvador de Corna es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Ángel Lila va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Raúl Cegama va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casiano Dengra de jan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.