Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chelsea Třebovětice (772784) - Tauichi FC (1419137) » 709758942: T72/J2/VII

Liga 709758942 Información oficial sobre el partido 709758942 en Hattrick

18.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VII.996 (39032)

Sance C.F. Alineación oficial del equipo 'Sance C.F.' en el partido 2 - 1 Atletico Castellon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Castellon FC' en el partido
Alejandro Izaguirre (47') 1 - 0
Antoni Durecki (65') 2 - 0
2 - 1 Anis Nessam (67')
Sance C.F. Alineación oficial del equipo 'Sance C.F.' en el partido 2 - 1 Atletico Castellon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Castellon FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sance C.F. Alineación oficial del equipo 'Sance C.F.' en el partido 2 - 0 Atletico Castellon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Castellon FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sance C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Sance prenia la batuta de l'encontre al minut 47, quan en Alejandro Izaguirre va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Als 65 minuts de joc, els nois de Sance van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antoni Durecki augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Sergio Muñoz Gómez del Sance ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marco Solana Marín va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 何 (He) 子林 (Zilin) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Rodrigo Cebreiros quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergio Muñoz Gómez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Atletico Castellon FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El Castellon era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Anis Nessam va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Valera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Castellon va anar a parar a la dreta de l'atac on en Manuel Triguero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Bartomeu Renom va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Castellon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Doni va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Doni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.