Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

West Jamón FC (777825) - Royal Academy Redux (308702) » 709758501: T72/J4/VII

Liga 709758501 Información oficial sobre el partido 709758501 en Hattrick

01.04.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VII.988 (39024)

SA CASTELLON B ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SA CASTELLON B ASCENSO' en el partido 2 - 2 Juanton FC Alineación oficial del equipo 'Juanton FC' en el partido
0 - 1 Adam Fernán García (5')
Arsèni Prats (15') 1 - 1
1 - 2 Adelardo Romón (35')
David Curto (39') 2 - 2
SA CASTELLON B ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SA CASTELLON B ASCENSO' en el partido 2 - 2 Juanton FC Alineación oficial del equipo 'Juanton FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SA CASTELLON B ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SA CASTELLON B ASCENSO' en el partido 2 - 1 Juanton FC Alineación oficial del equipo 'Juanton FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SA CASTELLON B ASCENSO

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Kay Tippelskirch va descol·locar totalment la defensa contrària i Arsèni Prats no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): David Curto va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, CASTELLON, al minut 39. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): CASTELLON va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iván Inguanzo en un 1 contra 1 amb el porter David Mateos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Baudelio Valdecañas del CASTELLON ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Miguel Rinconete va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CASTELLON se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafael Galdona va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant David Mateos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdelraliq El-Hirech va estar a punt d'avançar els locals al minut 86 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): CASTELLON va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però David Curto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Rinconete de CASTELLON es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arsèni Prats de CASTELLON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Juanton FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Adam Fernán García va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adelardo Romón va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Efrén Brandón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 270 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Juanton al minut 89, però el xut de Efrén Brandón va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Adrián del Pino García de Juanton va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.