Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Matrix (1415569) - F.D.Quintanareña (992626) » 709756736: T72/J11/VII

Liga 709756736 Información oficial sobre el partido 709756736 en Hattrick

20.05.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 11 / VII.956 (38992)

SK BRANN Skaanes Alineación oficial del equipo 'SK BRANN Skaanes' en el partido 1 - 0 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
Roberto Lagares (51') 1 - 0
SK BRANN Skaanes Alineación oficial del equipo 'SK BRANN Skaanes' en el partido 1 - 0 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SK BRANN Skaanes Alineación oficial del equipo 'SK BRANN Skaanes' en el partido 1 - 1 SaulSad Alineación oficial del equipo 'SaulSad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,6 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK BRANN Skaanes

Goles Goles

  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Skaanes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 51 Roberto Lagares va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Skaanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Nealcoş va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Saadi Zaylachi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Manuel Vela Tapia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Skaanes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Saadi Zaylachi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Skaanes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Vela Tapia, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Saadi Zaylachi per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sandro Villegas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jacobo Figuerola de Skaanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SaulSad

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SaulSad sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pier Carlo Camezzana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Francisco Semprún marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ferran Dachs que va xutar a fora per molt poc.