Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

julianlaia76 (49063) - real Madrid ser (776467) » 709751826: T72/J1/VII

Liga 709751826 Información oficial sobre el partido 709751826 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.869 (38905)

Torridos FC Alineación oficial del equipo 'Torridos FC' en el partido 1 - 2 pasionamarilla Alineación oficial del equipo 'pasionamarilla' en el partido
Sergio Dorarán (31') 1 - 0
1 - 1 Răzvan Bujdei (39')
1 - 2 Víctor Verde (69')
Torridos FC Alineación oficial del equipo 'Torridos FC' en el partido 1 - 2 pasionamarilla Alineación oficial del equipo 'pasionamarilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torridos FC Alineación oficial del equipo 'Torridos FC' en el partido 2 - 1 pasionamarilla Alineación oficial del equipo 'pasionamarilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torridos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sergio Dorarán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Torridos es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pedro Arzalluz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Torridos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Pedro Arzalluz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Enrique Canoura una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de René Nebot va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Pedro Arzalluz de Torridos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 75, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Dorarán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

pasionamarilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Răzvan Bujdei per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de pasionamarilla Víctor Verde va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Sergio Dorarán va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): El pasionamarilla va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 7 amb un llançament de falta perillós. En Josep Xavier Canivell però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Torridos. La jugada d'estratègia del pasionamarilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Răzvan Bujdei va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): pasionamarilla va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Erroman Eiheralde va desviar el xut final de Víctor Verde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.