Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Figodido CF (489862) - Bar Alegre (125707) » 709749863: T72/J1/VII

Liga 709749863 Información oficial sobre el partido 709749863 en Hattrick

11.03.2023 15:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 1 / VII.834 (38870)

Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido 0 - 2 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
0 - 1 Olimpio Xordo (2')
0 - 2 Olimpio Xordo (75')
Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido 0 - 2 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie Alineación oficial del equipo 'Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie' en el partido 2 - 0 Bar Alegre Alineación oficial del equipo 'Bar Alegre' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castillo de Calatrava Aldea del Rey Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Raimundo Quadra-Salcedo va estar a punt d'empatar per a Calatrava quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Santiago Cuaga va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Manuel Villodas de Calatrava va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Calatrava Manuel Villodas quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Manuel Villodas va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alfredo Solana haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Calatrava al minut 64.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Badawi Kharboush no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasil Hristov.

Bar Alegre

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Olimpio Xordo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Olimpio Xordo de Alegre l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Anicetu Roca quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergi Viñals, però la pilota va topar amb el travesser.